Universiteit Leiden Universiteit Leiden

Nederlands English

Informatiebijeenkomst vernieuwing bètavakken do 26 januari 2012

Het Regionaal Steunpunt Leiden organiseert op donderdag 26 januari een informatiebijeenkomst voor vakdocenten in het middelbaar onderwijs over de vernieuwing van de bètavakken. Zo’n 100 vakdocenten hebben zich inmiddels al aangemeld. Geïnteresseerden van de bètafaculteit het ICLON zijn ook van harte welkom.

Deelname aan de bijeenkomst en het diner is gratis.

Afmelden

Uiterlijk tot 23 januari 2012 per email RSPLeiden@science.leidenuniv.nl. Bij afwezigheid zonder afmelding ontvangt uw school een kostendekkende rekening à € 50.

Regionaal Steunpunt Leiden

Het regionale steunpunt (RSP) van de Universiteit Leiden en de Hogeschool Leiden huisvest vaksteunpunten voor de Natuurkunde, Scheikunde en Natuur, Leven en Technologie. Deze vaksteunpunten ondersteunen scholen en docenten bij de vernieuwing van de bètavakken in het middelbaar onderwijs. U kunt er o.a. terecht voor nascholing en informatie. De steunpunten werken nauw samen met het Junior Science Lab (JSL).

16.30-17.00 Inloop

17.00-17.05 Welkomstwoord door de Faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen

17.05-17.30 Prof. dr. Jan van Driel over Docenten en Onderwijsvernieuwing
Prof. van Driel is hoogleraar Didactiek van de Natuurwetenschappen en directeur van het Interfacultair Centrum voor Lerarenopleiding, Onderwijsontwikkeling en Nascholing (ICLON) van de Universiteit Leiden