Universiteit Leiden

nl en

Drie Jong Talent prijzen van 500 euro voor Leidse Bètafaculteit

Drie studenten van de Universiteit Leiden ontvangen op 23 november een Jong Talent prijs van 500 euro van de Koninklijke Hollandsche Maatschappij der Wetenschappen. Zij ontvangen de prijs voor de beste studieresultaten op hun vakgebied in het eerste studiejaar.

Winnaars

  • Ruud Heesterbeek (Informatica en Technische Informatica)
  • Jorinde van de Vis (Natuurkunde en Technische Natuurkunde)
  • David Kok (Wiskunde en Technische Wiskunde)

Bij de prijs hoort een geldbedrag van 500 euro, beschikbaar gesteld door het Thomas Stieltjes Institute for Mathematics. Behalve de Aanmoedigingsprijzen reikt de Maatschappij drie Afstudeerprijzen en een Kartini Prijs voor de beste allochtone vrouwelijke student uit. 
Uitreiking Jong Talent Prijzen 2010 

Foto's nabestellen

Foto’s van de uitreiking kunnen worden nabesteld

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.