Feestelijke buluitreiking eerstegraads lerarenopleiding

Op vrijdag 24 september vindt bij het ICLON de feestelijke buluitreiking van de eerstegraads lerarenopleiding plaats. Maar liefst tien biologiedocenten, twee scheikundedocenten en één natuurkundedocent in opleiding nemen hun bul in ontvangst.

Afbeelding: Het Zweetkamertje. Ooit was dit kamertje de vergaderkamer van de curatoren, later opslagplaats van turf voor de kachels en nog later een soort tweede Senaatskamer die ook werd gebruikt voor het afnemen van examens. In de achttiende eeuw werd het de wachtkamer waar het zijn naam aan te danken heeft. Alle afgestudeerden kunnen hier hun handtekening plaatsen, voordat zij hun bul in ontvangst nemen.

Docenten die hun bul in ontvangst nemen

Jan-Willem Aarnink biologie
Setareh Jafari biologie
William Vletter biologie
Linda Bol van Kleef biologie
Henk van Goor biologie
Martijn Wagemans biologie
Addie Kuijpers biologie
Sietske Schotanus biologie
Edwin van Malkenhorst biologie
Erwin Mattijssen biologie
Ilse Disseldorp natuurkunde
Joris Docter scheikunde
Ingeborg de Kooter scheikunde

ICLON

Lerarenopleidingen worden aangeboden door het ICLON.

Verschillende keren per jaar worden er voorlichtingsbijeenkomsten georganiseerd voor de lerarenopleiding. De eerstvolgende bijeenkomsten zijn op maandag 11 oktober 2010 om 15.30 uur en dinsdag 16 november 2010 ook om 15.30 uur, beide keren in het Pieter de la Courtgebouw (Faculteit Sociale Wetenschappen), Wassenaarseweg 52. Het zaalnummer zal t.z.t. op de site bekend worden gemaakt.