Universiteit Leiden

nl en

Wim Bonis

Secretariaatsmedewerker

Naam
Mr. W. Bonis
Telefoon
+31 71 527 7518
E-mail
w.bonis@law.leidenuniv.nl

Wim Bonis is secretariaatsmedewerker bij het Instituut voor Strafrecht & Criminologie. Hij verzorgt de secretariële werkzaamheden voor de master van strafrecht. Hij is aanwezig op ma/di/do/vr, van 09.00 - 17.00 uur.

Meer informatie over Wim Bonis

Leiden Law Blog

Wim Bonis is secretariaatsmedewerker bij het Instituut voor Strafrecht & Criminologie. Hij verzorgt de secretariële werkzaamheden voor de master van strafrecht. 

Hij heeft Nederlands Recht gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, waar hij in 1985 is afgestudeerd. Van 1991 tot 2000 heeft hij gewerkt bij de Bestuursdienst Rotterdam, bij de Afdeling Bibliotheek en Documentatie. 
Vanaf oktober 2000 verzorgt hij bij de secretariële ondersteuning van het Master onderwijs van strafrecht. 

Hij voert de redactie van de webpagina's van het Instituut voor Strafrecht & Criminologie. Vragen en opmerkingen over de inhoud van deze pagina's kunnen aan hem gericht worden. Hij is tevens redacteur bij Leiden Law Blog en levert daaraan zelf ook regelmatig een bijdrage.

Hij is aanwezig op ma/di/do/vr, van 09.00 - 17.00 uur.

In zijn vrije tijd onderzoekt Wim zijn andere interessegebieden, waarover hij een boek en artikelen heeft geschreven. Daarover kan meer worden gelezen op zijn website

Secretariaatsmedewerker

  • Faculteit Rechtsgeleerdheid
  • Instituut voor Strafrecht & Criminologie
  • Algemeen Strafrecht

Werkadres

Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden
Kamernummer B 3.11

Contact

Publicaties

Geen relevante nevenwerkzaamheden

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie