Universiteit Leiden

nl en

Sabrina Otterloo

Communicatieadviseur

Naam
Drs. S.A. Otterloo
Telefoon
+31 71 527 6632
E-mail
s.a.otterloo@fsw.leidenuniv.nl

Sabrina Otterloo is communicatieadviseur bij de afdeling Marketing & Communicatie. Zij is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en coördinatie van de online communicatiestrategie van de verschillende onderzoeks- en onderwijsprogramma's, evenementen en marketingactiviteiten van de faculteit. Daarnaast is zij de facultaire alumnicoördinator.

Meer informatie over Sabrina Otterloo

Sabrina Otterloo beheert de facultaire sociale media en interne e-nieuwsbrief en is betrokken bij projecten op het gebied van wetenschapscommunicatie. Voor medewerkers van de faculteit en daarbuiten verzorgt ze regelmatig de workshop ‘How to write a scientific blog’.

Kort CV

Sabrina Otterloo studeerde Geschiedenis aan de Universiteit Leiden en de University of Texas in Austin, VS. Ze studeerde in 2007 af op de scriptie “The War on Walter Lippmann. How President Lyndon B. Johnson Handled His First among Critics”. Daarna werkte ze als publieksvoorlichter en webredacteur bij de overheid en deed zij aan de Universiteit Leiden onderzoek naar democratie en politiek terrorisme in Louisiana na de Amerikaanse burgeroorlog.

  

 

 

 

Communicatieadviseur

  • Faculteit der Sociale Wetenschappen
  • Faculteitsbureau
  • Marketing & Communicatie

Werkadres

Pieter de la Court
Wassenaarseweg 52
2333 AK Leiden
Kamernummer 3A46

Contact

Publicaties

Geen relevante nevenwerkzaamheden

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.