Universiteit Leiden

nl en

Roy van Keulen

Onderzoeker/Docent

Naam
Mr. R.J.F. van Keulen
Telefoon
+31 71 527 5379
E-mail
r.j.f.van.keulen@law.leidenuniv.nl

Roy van Keulen is sinds april 2013 verbonden aan het Instituut voor Metajuridica, afdeling Encyclopedie van de rechtswetenschap als docent-onderzoeker.

Meer informatie over Roy van Keulen

Roy van Keulen studeerde aan de Universiteit Leiden, alwaar hij een bachelor Nederlands recht, een master Publiek Internationaalrecht (Public International Law) en een master Encyclopedie en Filosofie van het Recht behaalde. Zijn gecombineerde masterscriptie, getiteld “Does Israel have a right to anticipatory self-defence against Iran’s nuclear program” schreef hij over de vrede en veiligheidsvraagstukken omtrent nucleaire programma’s, vanuit internationaalrechtelijk en rechtsfilosofisch perspectief. Deze scriptie werd beloond met de facultaire scriptieprijs.

Nadien is Roy van Keulen verbonden aan het Instituut voor Metajuridica, afdeling Encyclopedie van de rechtswetenschap, alwaar hij onder de begeleiding van Prof.dr. Afshin Ellian een proefschrift schrijft over de vrede en veiligheidsvraagstukken omtrent cyberspace, vanuit internationaalrechtelijk en rechtsfilosofisch perspectief. De vraag die centraal staat in dit onderzoek is in welke mate Staten (delen van) cyberspace kunnen claimen als hun soevereine ruimte. 
Titel onderzoek: Natural Law in the Information Age.

Onderzoeker/Docent

  • Faculteit Rechtsgeleerdheid
  • Instituut voor Metajuridica
  • Encyclopedie

Werkadres

Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden
Kamernummer A 3.28

Contact

Buitenpromovendus

  • Faculteit Rechtsgeleerdheid
  • Instituut voor Metajuridica
  • Encyclopedie

Werkadres

Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden
Kamernummer flex

Contact

Geen relevante nevenwerkzaamheden