Universiteit Leiden Universiteit Leiden

Nederlands English

Rosa Groen

Duale promovendus/gast

Naam Drs. R.S. Groen MA
Telefoon +31 70 800 9589
E-mail r.s.groen@fgga.leidenuniv.nl

Werktitel proefschrift: 'Local challenges in a rapidly changing world. Comparative Analysis of Attracting and Retaining IOs in 4 Western European cities'. Participeert als duale promovendus in het programma van Leiden University Dual PhD Centre The Hague.

Meer informatie Rosa Groen

Sinds 2010 is Rosa Groen werkzaam als docent aan De Haagse Hogeschool bij de opleiding Bedrijfskunde MER van de Faculteit Management & Organisatie. Aan het Lectoraat Internationale Vrede, Recht en Veiligheid is zij verbonden als onderzoeker. Sinds november 2014 werkt zij aan haar promotieonderzoek naar Den Haag, Genève, Wenen en Kopenhagen en hun vestigingsbeleid voor Internationale Organisaties. In april 2015 ontving zij de promotiebeurs voor leraren van de NWO, voor een periode van vier jaar.

Aan de Universiteit van Amsterdam heeft Rosa Groen de Onderzoeksmaster Geschiedenis afgerond in 2007. Daarna studeerde zij aan de Universidad Complutense in Madrid en rondde de Postacademische Dagblad Opleiding Journalistiek af aan de Erasmus Universiteit Rotterdam in 2009. Daarna werkte zij een aantal jaar als journalist in Leeuwarden en als freelancer voor TrouwNRC Next en Het Parool

Email: r.s.groen@hhs.nl  

Duale promovendus/gast
Faculteit Governance and Global Affairs
Centrum Regionale Kennisontwikkeling
Werkadres
Schouwburgstraat
Schouwburgstraat 2
2511 VA Den Haag
Kamernummer A3.03
Contact
+31 70 800 9589
r.s.groen@fgga.leidenuniv.nl

Geen relevante nevenwerkzaamheden