Universiteit Leiden

nl en

Recep Uysal

Onderzoeker

Naam
Dr. R. Uysal
Telefoon
+31 71 527 2727
E-mail
r.uysal@fsw.leidenuniv.nl

Recep Uysal is postdoctoraal onderzoeker bij de afdeling Ontwikkelings- en Onderwijspsychologie van het Instituut Psychologie aan de Universiteit Leiden.

Meer informatie over Recep Uysal

Kort CV

Recep Uysal is postdoctoraal onderzoeker bij de afdeling Ontwikkelings- en Onderwijspsychologie van het Instituut Psychologie aan de Universiteit Leiden.

Dr. Uysal promoveerde in 2014 op het terrein van de psychologische counseling en begeleiding. Voordat hij terugkeerde in de wetenschap als onderzoeksassisten en universitair docent, heeft hij uitgebreid praktijkervaring opgedaan als counselor op scholen. In die functie was hij verantwoordelijk voor psychodiagnostiek bij kinderen en adolescenten met leerproblemen en aanpassingsproblemen, zoals angst. In 2014 hervatte hij zijn wetenschappelijke carrière. Hij was als docent verbonden aan verschillende universiteiten en gaf cursussen op bachelor- en masterniveau.

Onderzoek

De onderzoeksinteresses van Dr. Uysal liggen op het terrein van de positieve psychologie. Hij heeft onderzoek gedaan naar fundamentele constructen van de positieve psychologie, zoals welzijn, en daar verscheidene artikelen over gepubliceerd. Zijn huidige onderzoek is erop gericht om te ontdekken of methoden en technieken uit de positieve psychologie de effectiviteit van bestaande behandelingen voor angststoornissen kunnen vergroten.

Onderzoeker

  • Faculteit der Sociale Wetenschappen
  • Instituut Psychologie
  • Ontwikkelings- & Onderwijspsychologie

Werkadres

Pieter de la Court
Wassenaarseweg 52
2333 AK Leiden

Contact

Publicaties

Geen relevante nevenwerkzaamheden

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.