Universiteit Leiden

nl en

Norika Salih

Onderwijs-/Onderzoeksmedewerker

Naam
N. Salih LLM
Telefoon
+31 71 527 7268
E-mail
n.salih@law.leidenuniv.nl

In 2014 behaalde Norika haar BSc Criminologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en in 2015 haar LL.B. European Law School aan de Radboud Universiteit Nijmegen. In de zomer van 2017 heeft zij haar LL.M. International and European Law met een specialisatie in het Europees recht summa cum laude behaald, eveneens aan de Radboud Universiteit Nijmegen.

Norika heeft haar thesis geschreven binnen het energierecht, waarbij zij onderzoek heeft gedaan naar de ontwikkeling van de positie van de consument op de Europese energiemarkt in het licht van de energietransitie.

In het kader van haar LL.M. heeft  Norika een half jaar in Fribourg, Zwitserland gestudeerd, waar zij Europeesrechtelijke vakken in het Duits en in het Frans heeft gevolgd. In de zomer van 2011 heeft Norika deelgenomen aan een Summer Law School in Oxford en in 2012 aan het interdisciplinaire Erasmus Honours Programma.

Ook heeft zij tijdens haar studie diverse stages gelopen, bij het Ministerie van Veiligheid & Jusititie en in de advocatuur bij Bird&Bird (Den Haag), De Brauw Blackstone Westbroek (Amsterdam) en Houthoff Buruma (Brussel). Norika  hield zich gedurende deze stages met name bezig met vraagstukken binnen de gereguleerde sectoren (telecom, energie, post en vervoer), het nationale en Europese mededingingsrecht en het ondernemingsstrafrecht in het licht van het Europese en internationale recht.

Onderwijs-/Onderzoeksmedewerker

  • Faculteit Rechtsgeleerdheid
  • Instituut voor Publiekrecht
  • Europees Recht

Werkadres

Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden
Kamernummer Flex

Contact

Geen relevante nevenwerkzaamheden

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie