Universiteit Leiden

nl en

Mia Thomaïdou

Gastmedewerker

Naam
Dr. A.M. Thomaïdou
Telefoon
+31 71 527 2727
E-mail
a.m.thomaidou@fsw.leidenuniv.nl
ORCID iD
0000-0002-2237-9459

Mia Thomaïdou is promovendus op de afdeling Cognitieve Psychologie van het Instituut Psychologie van Universiteit Leiden.

Kort CV

Mijn achtergrond combineert cognitieve neurowetenschap, neuropharmacologie, psychopathologie, en het recht. In de afgelopen 7 jaar heb ik gestudeerd in Londen, Oxford, Amsterdam, and Leiden. Momenteel volg ik mijn PhD traject waarin ik onderzoek doe naar fundamentele neurale mechanismes van neurocognitieve stoornissen betrokken bij (chronische) pijn. Mijn PhD onderzoek is gefocust op de invloeden van factoren als angst en leren op pijnervaring.

Research

Mijn onderzoek omvat gedrags-, neuroimaging- en pharmacologische studies. Mijn onderzoek richt zich tot funadmentele mechanismes welke verantwoorlijk zijn voor nocebo effecten in pijnervaring. In mijn PhD onderzoek werk ik voornamelijk met gezonde deelnemers en maak ik experimentele pijn modellen. Ik voel me vereerd om samen te werken met wetenschapers die al jaren hebben bijgedragen aan de kennisbank van placebo, nocebo en pijnonderzoek. Ik ben gepassioneerd over het ontwerpen van nieuwe paradigmes welke de neurale en cognitieve correlates onderzoeken van nocebo en pijn, door het combineren van bekende psychologishce paradigmes met 'cutting-edge' methodes uit de neurowetenschappen.

Gastmedewerker

  • Faculteit der Sociale Wetenschappen
  • Instituut Psychologie
  • Gezondheids, Medische- Neuropsychologie

Werkadres

Pieter de la Court
Wassenaarseweg 52
2333 AK Leiden

Contact

Publicaties

Geen relevante nevenwerkzaamheden

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.