Universiteit Leiden

nl en

Mayke Vereijken

Onderzoeker

Naam
Dr. M.W.C. Vereijken
Telefoon
+31 71 527 5854
E-mail
m.w.c.vereijken@iclon.leidenuniv.nl

Mayke Vereijken is onderzoeker en onderwijskundig adviseur.

Meer informatie over Mayke Vereijken

Na afronden van de studie Onderwijskunde aan de Radboud Universiteit werkte Mayke als onderwijsadviseur in het medisch onderwijs. Daar werd haar interesse in onderwijsonderzoek versterkt. Op dit moment rondt zij haar proefschrift over studentbetrokkenheid bij onderzoek in het medisch onderwijs af. Hiernaast is zij als postdoctoraal onderzoeker en onderwijsadviseur verbonden aan het ICLON van de Universiteit Leiden. Verder is zij student-coördinator van de ICO-themagroep ‘Higher Education’

Onderzoek

Mayke’s onderzoeksactiviteiten richten zich op de verwevenheid van onderzoek in onderwijs. De nadruk ligt daarbij op het studieprogramma en het stimuleren van het leren van studenten en het leren van docenten. Haar werk in scriptiebegeleiding is beloond met de studentprijs voor onderzoek van de ‘Higher Education Research and Development Society of Australasia’.

Onderwijs

Als onderwijsadviseur verzorgt zij Engelstalige trainingen aan docenten van de Universiteit Leiden over scriptiebegeleiding en het geven van onderwijs aan grote en kleine groepen studenten. Daarnaast heeft ze ervaring in het geven van onderwijs in presentatievaardigheden aan studenten en het begeleiden van onderzoek.

Onderzoeker

  • ICLON
  • Hoger Onderwijs
  • Onderwijsbeleidsonderzoek

Werkadres

Willem Einthoven
Kolffpad 1
2333 BN Leiden
Kamernummer B2.29

Contact

Onderzoeker

  • ICLON
  • Onderzoek

Werkadres

Willem Einthoven
Kolffpad 1
2333 BN Leiden
Kamernummer B4.13

Contact

Publicaties

Geen relevante nevenwerkzaamheden

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie