Universiteit Leiden Universiteit Leiden

Nederlands English

Martin Reekers


Naam M.J.D.A. Reekers MA
Telefoon +31 71 527 2727
E-mail m.j.d.a.reekers@iclon.leidenuniv.nl

Werktitel proefschrift: 'How can bachelor students learn to translate internship experience in concrete qualities and communicate those convincingly in the form of a personal brand in labor market transitions'. Participeert als duale promovendus in het programma van Leiden University Dual PhD Centre The Hague.

Meer informatie Martin Reekers

Martin Reekers (1951) is hoofddocent aan de hogeschool Rotterdam bij het instituut voor lerarenopleiding. Hij is vooral geïnteresseerd in coaching bij loopbaanvraagstukken. Naast het docentschap is hij schrijver van vakboeken (zoals 'Coachen in het Hoger Beroepsonderwijs': Amsterdam, Boom/Nelissen en 'Professionele Gespreksvoering', Amsterdam: Pearson Benelux). Hij is tevens redacteur, auter en cartoonist bij het vakblad voor loopbaanprofessionals ‘LoopbaanVisie'.

Na een carrière als arbeidsbemiddelaar is Martin geswitcht naar het hoger onderwijs waar hij sinds 1990 werkzaam is. Hij heeft naast een hbo-arbeidsmarktpolitiek/personeelsbeleid cum laude de master Management of Learning and Development afgerond.

Geen relevante nevenwerkzaamheden