Universiteit Leiden Universiteit Leiden

Nederlands English

Martijn Linnartz

Buitenpromovendus

Naam M. Linnartz
Telefoon +31 71 527 8838
E-mail m.linnartz@law.leidenuniv.nl

Martijn Linnartz is afgestudeerd in het Nederlands Recht aan de Universiteit Leiden, met als afstudeerrichting Staats- en Bestuursrecht.

Meer informatie Martijn Linnartz

Tijdens zijn studie was hij onder andere werkstudent bij de sectie Overheidspraktijk van advocatenkantoor Boekel de Nerée en stagiair bij de Tweede Kamerfractie van de PvdA, waar hij Tweede Kamerlid J. Leerdam bijstond met juridisch advies op het gebied van het Nederlands, Nederlands-Antilliaans en Arubaans staats- en bestuursrecht. Verder heeft Martijn als studentassistent en na zijn afstuderen als onderwijs- en onderzoeksassistent bij de afdeling eLaw@Leiden aan de Universiteit Leiden gewerkt.

Momenteel is Martijn verbonden aan de Universiteit Leiden als promovendus en doet hij promotie-onderzoek naar de rol van het bestuursrecht binnen aanbestedingstrajecten. Daarnaast maakt hij deel uit van de juridische commissie van de Stichting Overlegorgaan Caribische Nederlanders. Martijn is per februari 2009 in dienst bij Corvers als assistant Legal researcher.

Geen relevante nevenwerkzaamheden