Universiteit Leiden

nl en

Marlies van der Meer

Onderwijskundig Adviseur

Naam
M.E. van der Meer MSc
Telefoon
+31 71 527 4107
E-mail
m.e.van.der.meer@fsw.leidenuniv.nl

Als onderwijskundige houdt Marlies van der Meer zich al twee decennia lang bezig met het leren ‘van een beeldscherm’, in allerlei vormen en steeds meebewegend met de groeiende technologische mogelijkheden en de stand van zaken van het onderwijs.

Zij participeert als duale promovendus in het programma van Leiden University Dual PhD Centre. Werktitel proefschrift: 'Encouraging Confidence using Instructional Design Principles to Enhance the (Digital) Learning Experience'.

Meer informatie over Marlies van der Meer

Projectleider Onderwijsvernieuwing

Marlies van der Meer deed als e-learning expert ervaring op in verschillende lagen van de onderwijskolom (VO, MBO, HO). Deze ervaring brengt zij momenteel (sinds 2013) in praktijk als Projectleider Onderwijsvernieuwing voor het Instituut Psychologie van de Universiteit Leiden. Vann der Meer leidde onder meer de deelname van de opleiding Psychologie in het campusbrede Blended Learning Project (2013-2016) in goede banen en ze nam de realisatie van de verplichte online Matchingsmodule van de Bachelor Psychologie (2017) voor haar rekening. Zij verzorgt ook workshops en docentprofessionalisering op het gebied van blended learning en onderwijsvernieuwing, binnen de eigen faculteit en daarbuiten.
Lees meer op de Engelstalige medewerkerspagina

Onderwijskundig Adviseur

  • Faculteit der Sociale Wetenschappen
  • Instituut Psychologie
  • Instituutsbureau Psychologie

Werkadres

Pieter de la Court
Wassenaarseweg 52
2333 AK Leiden
Kamernummer 2A57

Contact

  • Meer & Meer Freelance Onderwijskundige advisering/ontwerp, Tekstschrijven

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie