Universiteit Leiden

nl en

Mark Oldenburger

Docent

Naam
Mr. M. Oldenburger
Telefoon
+31 71 527 7424
E-mail
m.oldenburger@law.leidenuniv.nl

Mark Oldenburger is sinds 1 januari 2021 verbonden aan het Instituut voor Privaatrecht, Afdeling Ondernemingsrecht als docent Ondernemingsrecht.

Meer informatie over Mark Oldenburger

Mark Oldenburger is sinds januari 2021 verbonden aan het Instituut voor Privaatrecht, Afdeling Ondernemingsrecht, als docent Ondernemingsrecht. Hij studeerde sinds 2012 Accountancy & Bedrijfseconomie en in 2016 is hij de bachelor Rechtsgeleerdheid gestart aan de Universiteit Utrecht. In 2019 heeft hij zijn bachelordiploma behaald, gelijktijdig met zijn interdisciplinaire honoursprogramma aan het Descartescollege te Utrecht. In 2020 is hij vervolgens afgestudeerd aan de Universiteit Leiden in de afstudeerrichting Ondernemingsrecht.

Als docent Ondernemingsrecht aan de Universiteit Leiden doceert hij onder meer het ori├źntatievak International Business Law in de bachelor, International Business Law, Capita Selecta en Privatissimum in de master Ondernemingsrecht en begeleidt hij scripties in zowel de bachelor Rechtsgeleerdheid en de master Ondernemingsrecht.

Docent

  • Faculteit Rechtsgeleerdheid
  • Instituut voor Privaatrecht
  • Ondernemingsrecht

Werkadres

Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden
Kamernummer B2.33

Contact

  • Boom Juridische Uitgevers Redactiesecretaris Tijdschrift Onderneming en Financiering (O&F)
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.