Universiteit Leiden

nl en

Maral Darouei

Promovendus

Naam
M. Darouei MSc
Telefoon
+31 71 527 3668
E-mail
m.darouei@law.leidenuniv.nl

Drs. Maral Darouei is sinds februari 2016 als promovenda verbonden aan het Instituut voor Fiscale en Economische vakken bij de afdeling Bedrijfswetenschappen. Zij houdt zich bezig met vraagstukken op het gebied van ‘organizational behavior’ in de context van ‘turnaround management’.

Meer informatie over Maral Darouei

Drs. Maral Darouei is sinds februari 2016 als promovenda verbonden aan het Instituut voor Fiscale en Economische vakken bij de afdeling Bedrijfswetenschappen. Zij houdt zich bezig met vraagstukken op het gebied van ‘organizational behavior’ in de context van ‘turnaround management’. Het gaat hierbij om een brede invalshoek: Hoe reageren werknemers op radicale veranderingen binnen de organisatie in tijden van crisis? Wat wordt er verwacht van een leider? Wat voor soort leiderschapsspanningen ontstaan er tijdens de verandering (e.g., turnaround of doorstart) en hoe kunnen dit soort spanningen het beste worden beheerd? Darouei heeft veel belangstelling voor het onderwerp ‘gender diversiteit aan de top’. Als zodanig zal zij zich in haar proefschrift ook willen verdiepen in gender diversiteit in de advocatuur en de rechterlijke macht.

Darouei studeerde Human Resource Management aan het Rotterdam School of Management, Erasmus University Rotterdam en behaalde in 2015 een cum laude mastergraad. Verder heeft zij haar diploma voor het Engelstalige B.Sc. in International Business Administration aan de Vrije Universiteit in Amsterdam behaald. Haar internationale nieuwsgierigheid heeft haar tevens naar het buitenland gestreefd. In het laatste jaar van de Bachelor heeft drs. Darouei zes maanden op ‘The State University of New York (SUNY) at Buffalo’ doorgebracht.

Promovendus

  • Faculteit Rechtsgeleerdheid
  • Instituut Fiscale en Economische vakken
  • Bedrijfswetenschappen

Werkadres

Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden
Kamernummer B3.07

Contact

Geen relevante nevenwerkzaamheden