Universiteit Leiden

nl en

Ilse Ouwerkerk

Docent

Naam
I. Ouwerkerk MSc
Telefoon
+31 71 527 2727
E-mail
i.ouwerkerk@fsw.leidenuniv.nl

Ilse Ouwerkerk is docent en ICT-ondersteuner binnen het Instituut Pedagogische Wetenschappen aan de Universiteit Leiden.

Meer informatie over Ilse Ouwerkerk

Kort CV

Ilse Ouwerkerk is docent en ICT-ondersteuner binnen het Instituut Pedagogische Wetenschappen aan de Universiteit Leiden.

In 2018 behaalde Ilse haar bachelor Pedagogische Wetenschappen aan de Universiteit Leiden. Daarnaast rondde zij het Honours College Traject Wetenschap en Samenleving succesvol af. In 2018 startte zij met de Master Education and Child Studies, specialisatie Educational Science aan dezelfde Universiteit. Haar masterscriptie betrof een onderzoek naar flexibiliteit en adaptiviteit bij het kiezen van rekenstrategieën en verschillen naar rekenniveau bij Dr. Marian Hickendorff (cijfer 8.5). Hierop volgde extra curriculaire vakken van masterspecialisatie Digital Media in Human Development. In 2020 rondde ze haar Master Cum Laude af.

Momenteel is Ilse werkzaam als docent. Zij doceert verschillende vakken, verricht coördinatietaken en nakijkwerkzaamheden. Daarnaast is ze actief ICT-ondersteuner, waarbij zij docenten van advies voorziet over de inzet van digitale middelen in het onderwijs. Ten slotte is Ilse regelmatig werkzaam als onderzoek medewerker voor Dr. Marian Hickendorff binnen het project ‘Hoe (slim) kiezen kinderen hun strategie voor het oplossen van een rekenprobleem’.

Werkdagen

Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdagochtend

Docent

  • Faculteit der Sociale Wetenschappen
  • Instituut Pedagogische Wetenschappen
  • Instituutsbureau Pedagogiek

Werkadres

Pieter de la Court
Wassenaarseweg 52
2333 AK Leiden
Kamernummer 4B13

Contact

Geen relevante nevenwerkzaamheden

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.