Universiteit Leiden Universiteit Leiden

Nederlands English

Hanneke Smaling

Promovendus

Naam H.J.A. Smaling MSc
Telefoon +31 71 527 3847
E-mail h.j.a.smaling@fsw.leidenuniv.nl

Kort CV

Hanneke Smaling heeft klinische neuropsychologie en arbeid & organisatie psychologie gestudeerd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Haar scripties gingen over 'ALE-meta-analyse naar de verschillen in hersenactiviteit tussen patiënten met ADHD en controles op een response inhibitietaak' en 'onderzoek naar de relatie tussen leiderschapsstijl en persoonlijke werkbeleving'. 

Tijdens haar studie heeft zij als onderzoeksassistente gewerkt op onderzoek naar de neurotoxiciteit van de behandeling van kanker. Zij heeft stages gelopen in de Verslavingszorg en bij een consultancy bureau. Hanneke heeft diverse jaren als consultant binnen de onderwijssector gewerkt. Sinds 2011 is zij werkzaam als promovenda op het project ‘Een goed begin: Vroege preventie van antisociaal gedrag’ aan de afdeling Orthopedagogiek. 

CV H. Smaling (2014)

Onderzoek

Hanneke Smaling doet onderzoek naar de neurocognitieve en biologische factoren die onderliggend zijn aan de sociale ontwikkeling en ontwikkeling van gedragsproblemen (agressie en anti-sociaalgedrag) bij jonge kinderen.

Registraties

  • Basisaantekening Psychodiagnostiek
  • LOGO verklaring

Relevante links

Promotoren

  • Prof. dr. J.T. Swaab
  • Prof. dr. S.H.M. van Goozen

 

Zie Engelstalig profiel Hanneke Smaling

VUmc
postdoc Namaste