Universiteit Leiden

nl en

Fleur van Dijk

Docent

Naam
F. van Dijk MSc
Telefoon
+31 71 527 7528
E-mail
f.van.dijk@law.leidenuniv.nl

Fleur van Dijk is sinds januari 2018 als docent werkzaam bij het Instituut voor Strafrecht & Criminologie van de Universiteit Leiden.

Meer informatie over Fleur van Dijk

Fleur van Dijk is sinds januari 2018 als docent werkzaam bij het Instituut voor Strafrecht & Criminologie van de Universiteit Leiden.

In juli 2015 behaalde zij cum laude haar bachelor in psychologie aan de Universiteit Maastricht. Tijdens haar bachelorstudie heeft zij zich als student-assistent ingezet bij een onderzoeksproject over getuigenverklaringen, was zij werkzaam als student-tutor, en heeft zij een semester aan de Universiteit van Tromsø (Noord-Noorwegen) gestudeerd. Na haar bachelor werd zij toegelaten tot de tweejarige master in Forensic Psychology aan dezelfde universiteit. Tijdens deze master heeft zij haar onderzoekstage en forensisch-klinische stage in de Penitentiaire Inrichtingen Vught (PI Vught) voltooid. Haar afstudeerscriptie heeft als titel: The Coercion Experience Scale (CES): Experienced Coercion and its Relation to Quality of Life in a Dutch Detention Setting.

Onderwijs

Fleur verzorgt onderwijs in de bachelorfase van de opleiding Criminologie. In het huidige semester is zij betrokken bij de vakken Methoden & Technieken van Criminologisch Onderzoek I, Inleiding Sociologie, en Onderzoeksvaardigheden. Daarnaast begeleidt zij studenten bij het schrijven van hun bachelorscripties.

Docent

  • Faculteit Rechtsgeleerdheid
  • Instituut voor Strafrecht & Criminologie
  • Criminologie

Werkadres

Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden
Kamernummer FLEX

Contact

Geen relevante nevenwerkzaamheden

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie