Universiteit Leiden

nl en

Deniz Keskinel

Docent

Naam
D. Keskinel MSc
Telefoon
+31 71 527 2727
E-mail
d.keskinel@fsw.leidenuniv.nl

Deniz Keskinel is docent bij de afdeling Ontwikkelings- en Onderwijspsychologie van het Instituut Psychologie van de Universiteit Leiden.

Meer informatie over Deniz Keskinel

Kort cv

Deniz Keskinel is docent bij de afdeling Ontwikkelings- en Onderwijspsychologie van het Instituut Psychologie van de Universiteit Leiden.

Ze begeleidt master- en bachelorscripties en geeft les aan de IBP-werkgroep van het vak Clinical Child and Adolescent Psychology. Naast haar functie aan de universiteit werkt Deniz als psycholoog in een particuliere praktijk voor  kinder- en jeugdpsychologie.

Deniz voltooide haar BA psychologie aan McGill University, waar ze geïnteresseerd raakte in ontwikkelingspsychologie. Vervolgens werkte ze als Lab Manager bij een instelling voor geestelijke gezondheidszorg, waar ze de invloed van slaap op het dagelijks leven van adolescenten onderzocht. Ook werkte ze als Clinical Research Coordinator bij een onderzoeksinstituut, waar ze keek naar de empowerment van gezinnen die op een wachtlijst staan voor ondersteuning van hun kind met ontwikkelingsachterstanden. Daarna voltooide ze haar masteropleiding Kinder- en Jeugdpsychologie Cum Laude aan de Universiteit Leiden. Voor haar proefschrift onderzocht Deniz hoe de gevoeligheid van ouders voor signalen van hun kind de gedragsremmings- en activeringssystemen van hun kinderen beïnvloedt.
 

Docent

  • Faculteit der Sociale Wetenschappen
  • Instituut Psychologie
  • Ontwikkelings- & Onderwijspsychologie

Werkadres

Pieter de la Court
Wassenaarseweg 52
2333 AK Leiden
Kamernummer --

Contact

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.