Universiteit Leiden

nl en

Catheel Pino

Onderwijs-/Onderzoeksmedewerker

Naam
C.P.M.T. Pino
Telefoon
+31 71 527 3592
E-mail
c.p.m.t.pino@law.leidenuniv.nl

Catheel Pino is als onderwijs- en onderzoeksmedewerker verbonden aan de afdeling Staats- en bestuursrecht van de Universiteit Leiden.

Meer informatie over Catheel Pino

Onderzoek

Mr. C.P.M.Th. (Catheel) Pino is onderwijs- en onderzoeksmedewerker bij de afdeling Staats- en bestuursrecht van de Universiteit Leiden. Zij ontwikkelt met collega’s een methodiek voor bestuursorganen die bijdraagt aan een optimale, transparante, efficiënte en rechtmatige inzet van (financiële) instrumenten die passen bij het werken vanuit een netwerk. Het onderzoek wordt gefinancierd door de provincie Zuid-Holland en de provincie Noord-Brabant en er wordt samengewerkt met verschillende overheden en kennisinstellingen, zoals de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, het ministerie van Justitie en Veiligheid, de Vereniging Nederlandse Gemeenten en de gemeente Rotterdam.

Achtergrond

Catheel Pino studeerde rechten aan de Universiteit Leiden en voltooide daar de master Staats- en bestuursrecht (cum laude, 2016). Tijdens haar studie was zij student-assistent van prof.dr. W. den Ouden en liep zij een student-stage bij Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn. Aansluitend behaalde zij een master European law aan het Europacollege te Brugge.

Onderwijs-/Onderzoeksmedewerker

  • Faculteit Rechtsgeleerdheid
  • Instituut voor Publiekrecht
  • Staats- en Bestuursrecht

Werkadres

Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden
Kamernummer A 1.57

Contact

Geen relevante nevenwerkzaamheden

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie