Universiteit Leiden

nl en

Bülent Güzel

Pre PhD kandidaat/gast

Naam
B. Güzel MBA MMC
Telefoon
+31 70 800 9589
E-mail
b.guzel@fgga.leidenuniv.nl

Bülent Güzel participeert als duale promovendus in het programma van Leiden University Dual PhD Centre The Hague. Werktitel proefschrift: 'Leidt de koers van een CEO naar rendement of faillissement?'

Meer informatie over Bülent Güzel

Bülent Güzel participeert als duale promovendus in het programma van Leiden University Dual PhD Centre The Hague. Zijn onderzoek richt zich op het CEO-effect op de ondernemerswaarde. CEO’s (Chief Executive Officer) hebben een grote invloed op bedrijfsprestaties door allerlei projecten en managementbeslissingen, zoals  investeringsbeslissingen, strategische beslissingen, keuzes in organisatiedesign en leiderschapsgedrag. Specifieke managementbeslissingen kunnen leiden tot waarderealisatie of -vernietiging. Hij onderzoekt wat het effect is van specifieke managementbeslissingen van CEO's op de ondernemingswaarde.

Achtergrond 
Bülent Güzel heeft ruim tien jaar interim-managementervaring binnen professionele organisaties in dynamische en veranderende markten, waarvan twee jaar als strategie consultant. Hij werkte in veelal internationale en multiculturele organisaties: overheden, aircraft, industrie, containerscheepvaart, outsourcing services, financial services, mobiele telecommunicatiediensten en extern inhuur. 

Na een Master of Business Administration (MBA) haalde hij een Mastertitel in Management Consulting (MMC) aan de Vrije Universiteit Amsterdam. 

Pre PhD kandidaat/gast

  • Faculteit Governance and Global Affairs
  • Dual PhD Centre

Werkadres

Schouwburgstraat
Schouwburgstraat 2
2511 VA Den Haag

Contact

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie