Universiteit Leiden Universiteit Leiden

Nederlands English

Bianca Westhoff

Promovendus

Naam B. Westhoff MSc
Telefoon +31 71 527 2727
E-mail b.westhoff@fsw.leidenuniv.nl

Bianca Westhoff is promovenda bij de afdeling Ontwikkelings- en Onderwijspsychologie van het Instituut Psychologie van de Universiteit Leiden.

Meer informatie Bianca Westhoff

Bianca Westhoff is promovenda bij de afdeling Ontwikkelings- en Onderwijspsychologie van het Instituut Psychologie van de Universiteit Leiden.

Ze voltooide de Research Master Psychology aan de Universiteit van Amsterdam in mei 2016, waar ze is gespecialiseerd in brein (ontwikkeling) en cognitie. Voor haar masterthesis was ze betrokken bij een grote longituniale fMRI studie (BRAINTIME) in het Brain & Development Research Center, en onderzocht ze longitudinale ontwikkelingsveranderingen in functionele connectiviteit (resting-state) in de adolescentie.

In november 2016 is ze begonnen aan haar PhD project over de ontwikkeling van adaptief sociaal leren in de adolescentie, onder begeleiding van Dr. Anna van Duijvenvoorde en Prof. dr. Eveline Crone. Dit project is onderdeel van de ORA (Open Research Area) Grant, en is in samenwerking met Dr. Wouter van den Bos (Max Planck Institute for Human Development, Berlijn) en Prof. dr. Essi Viding (University College London, Londen).

Promovendus
Faculteit der Sociale Wetenschappen
Instituut Psychologie
Ontwikkelings- & Onderwijspsychologie
Werkadres
Pieter de la Court
Wassenaarseweg 52
2333 AK Leiden
Kamernummer 3B25
Contact
+31 71 527 2727
b.westhoff@fsw.leidenuniv.nl

Geen relevante nevenwerkzaamheden