Universiteit Leiden

nl en

Bianca Westhoff

Docent

Naam
B. Westhoff MSc
Telefoon
+31 71 527 3866
E-mail
b.westhoff@fsw.leidenuniv.nl
ORCID iD
0000-0003-2481-5661

Bianca Westhoff is promovenda bij de afdeling Ontwikkelings- en Onderwijspsychologie van het Instituut Psychologie van de Universiteit Leiden.

Meer informatie over Bianca Westhoff

Leiden Psychology Blog

Bianca Westhoff is promovenda bij de afdeling Ontwikkelings- en Onderwijspsychologie van het Instituut Psychologie van de Universiteit Leiden.

Ze voltooide de Research Master Psychology aan de Universiteit van Amsterdam in mei 2016, waar ze is gespecialiseerd in brein (ontwikkeling) en cognitie. Voor haar masterthesis was ze betrokken bij een grote longituniale fMRI studie (BRAINTIME) in het Brain & Development Research Center, en onderzocht ze longitudinale ontwikkelingsveranderingen in functionele connectiviteit (resting-state) in de adolescentie.

In november 2016 is ze begonnen aan haar PhD project over de ontwikkeling van adaptief sociaal leren in de adolescentie, onder begeleiding van Dr. Anna van Duijvenvoorde en Prof. dr. Eveline Crone. Dit project is onderdeel van de ORA (Open Research Area) Grant, en is in samenwerking met Dr. Wouter van den Bos (Max Planck Institute for Human Development, Berlijn) en Prof. dr. Essi Viding (University College London, Londen).

Docent

  • Faculteit der Sociale Wetenschappen
  • Instituut Psychologie
  • Ontwikkelings- & Onderwijspsychologie

Werkadres

Pieter de la Court
Wassenaarseweg 52
2333 AK Leiden
Kamernummer 3B29

Contact

Publicaties

Geen relevante nevenwerkzaamheden

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.