Universiteit Leiden Universiteit Leiden

Nederlands English

Anna Groeninx van Zoelen

Senior Grant Advisor

Naam A.K. Groeninx van Zoelen
Telefoon +31 71 527 2533
E-mail a.k.groeninx@luris.nl

Anna is Senior Grant Adviser van het Grant Development Team bij Luris, het Knowledge Exchange Office van de Universiteit Leiden en het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC). U kunt haar tevens bereiken op haar mobiele nummer: +31-6-46755759.

Meer informatie Anna Groeninx van Zoelen


Anna is contactpersoon voor onderzoeksgebieden in de sociale en geesteswetenschappen.

Het Grant Development Team van expertisecentrum Luris voorziet onderzoekers van Universiteit Leiden van kernachtige en doelgerichte informatie en expertise over onderzoeksfinanciering en relevante (beleids)ontwikkelingen.

Via diverse media, trainingen en persoonlijk advies biedt het team informatie over subsidiemogelijkheden, kennis over beleid en politieke achtergronden, de ontwikkeling van nieuwe financieringsinstrumenten, het evalueren van onderzoeksaanvragen, best practices in het schrijven van onderzoeksaanvragen en ter zake doende voorwaarden (zoals datamanagement en ethiek). Om dit voor elkaar te krijgen, werken we nauw samen met andere afdelingen teneinde andere relevante expertise binnen Universiteit Leiden te ontsluiten.

Het Grant Development team:

  • Informeert onderzoekers en ondersteuners van Universiteit Leiden over onderzoeksfinancieringsmogelijkheden, indieningsprocessen en -ontwikkelingen,
  • Organiseert workshops en trainingen over het verkrijgen van onderzoekfinanciering,
  • Geeft een-op-een-advies over de match tussen de subsidie, de onderzoeker en de onderzoeksidee├źn,
  • Evalueert onderzoeksaanvragen en coacht onderzoekers bij complexe projecten (waarbij meerdere stakeholders betrokken zijn) tijdens het proces van het vormgeven van de aanvraag,
  • Geeft advies over financieringsstrategie├źn en verwante ontwikkelingen

Het team stuurt geregeld een nieuwsbrief uit, en voorziet onderzoekers en ondersteuners van informatie via de Luris Internal Research Funding Portal.

Nadere informatie:
http://luris.nl/academics/research-funding
http://luris.nl/about/people#department-grant-development

Senior Grant Advisor
LURIS
Grant Development
Werkadres
HubSpot
Langegracht 70
2312NV Leiden
Kamernummer A 1.29
Contact
+31 71 527 2533
a.k.groeninx@luris.nl

Geen relevante nevenwerkzaamheden