Universiteit Leiden

nl en

Andrik Becht

Onderzoeker

Naam
Dr. A.I. Becht MSc
Telefoon
+31 71 527 2727
E-mail
a.i.becht@fsw.leidenuniv.nl

Andrik Becht is postdoctoraal onderzoeker bij de afdeling Ontwikkelings- en Onderwijspsychologie van het Instituut Psychologie van de Universiteit Leiden.

Meer informatie over Andrik Becht

Kort CV

Andrik Becht is postdoctoraal onderzoeker in het Brain and Development research center van de afdeling Ontwikkelings- en Onderwijspsychologie aan de Universiteit Leiden. Andrik heeft zijn master diploma’s behaald met de onderzoeksmaster "Development and Socialisation in Childhood and Adolescence" (DaSCA, cum laude) en de master orthopedagogiek (cum laude) aan de Universiteit Utrecht.

Tijdens zijn promotieonderzoek aan de Universiteit Utrecht onderzocht hij de ontwikkeling van identiteit tijdens de adolescentie en jongvolwassenheid, door middel van dagelijkse metingen van de identiteit van jongeren.

Zijn huidige onderzoek is gericht op het begrijpen van de ontwikkeling van identiteit vanuit neurobiologische- en omgevingsperspectief (bijv. wat is de rol van individuele verschillen in hersenontwikkeling en de rol van vrienden en ouders in de ontwikkeling van identiteit?).

Onderzoeker

  • Faculteit der Sociale Wetenschappen
  • Instituut Psychologie
  • Ontwikkelings- & Onderwijspsychologie

Werkadres

Pieter de la Court
Wassenaarseweg 52
2333 AK Leiden

Contact

Publicaties

Geen relevante nevenwerkzaamheden

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.