Universiteit Leiden

nl en

Amir Ali Abadi

Projectleider

Naam
A. Ali Abadi BBA MSc
Telefoon
+31 71 527 7416
E-mail
a.ali.abadi@law.leidenuniv.nl

Amir Ali Abadi is sinds september 2014 verbonden aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid. Eerst bij het E.M. Meijers Instituut als coördinator van de netwerken LERU (League of European Research Universities) en SARFaL (Strategic Alliance of Research Faculties of Law), daarna bij het Instituut voor Privaatrecht als academisch coördinator van de master Civiel recht en de Advanced Master in International Civil and Commercial Law (ICCL) en sinds 1 december 2019 als Projectmanager bij het Europa Instituut binnen het Instituut voor Publiekrecht.

Amir Ali Abadi studeerde International Travel Trade Management (BBA), Politicologie (BSc.) en Bestuurskunde (MSc.). Tevens nam hij deel aan de Leiden-Delft-Erasmus Universities (LDE)-specialisatie in Governance of Migration and Diversity (GMD). Zijn interesses liggen vooral op het gebied van internationale betrekkingen en diplomatie, Nederlandse politiek, integratie,  arbeidsmarktdiscriminatie, diversiteit en inclusiviteit, internationale organisaties en migratiepolitiek.

Voorts is Amir actief lid van de Klankbordgroep Diversiteitsbeleid (KBGD) en het Leiden University Diversity and Equality Network (LUDEN). En neemt hij zitting in de Raad van Advies van Nederland Maakt Impact.

Projectleider

  • Faculteit Rechtsgeleerdheid
  • Instituut voor Publiekrecht
  • Europees Recht

Werkadres

Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden
Kamernummer B1.25

Contact

Geen relevante nevenwerkzaamheden

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.