Universiteit Leiden

nl en

Maartje van den Bergh

Onderwijsmanager

Naam
Mr. M.E. van den Bergh
Telefoon
+31 71 527 7537
E-mail
m.e.van.den.bergh@law.leidenuniv.nl

Maartje van den Bergh is sinds 1 april 2017 als onderwijs coördinator afdeling strafrecht verbonden aan het Instituut voor Strafrecht & Criminologie.

Meer informatie over Maartje van den Bergh

Maartje van den Bergh heeft haar bachelor Rechtsgeleerdheid en master Straf- en strafprocesrecht beide afgerond aan de Universiteit van Leiden. In de laatste fase van haar master liep ze stage bij de rechtbank Noord-Holland. Na haar stage heeft zij bijna twee jaar als piekdocent gewerkt bij de Universiteit Leiden, afdeling strafrecht, alwaar zij eerstejaars- en derdejaarsstudenten werkgroeponderwijs heeft gegeven. Daarna heeft zij ruim drie jaar bij de rechtbank gewerkt als juridisch medewerker bij de afdeling strafrecht. Voordat Maartje van den Bergh weer bij de Universiteit Leiden is gaan werken, heeft zij nog een jaar gewerkt als cursusmanager bij SSR, het opleidingsinstituut voor de rechtspraak.

Maartje coördineert momenteel de master straf- en strafprocesrecht, alsmede is zij coördinator voor het bachelor 2 vak (materieel strafrecht) en bachelor 3 vak (strafprocesrecht). Ook is zij de scriptie coördinator van de masterscripties. Daarnaast vervult zij diverse coördinerende werkzaamheden voor de afdeling strafrecht. 

Onderwijsmanager

  • Faculteit Rechtsgeleerdheid
  • Stafdienst Onderwijs
  • Algemeen Stafdienst Onderwijs

Werkadres

Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden
Kamernummer B 3.36

Contact

Geen relevante nevenwerkzaamheden

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.