Logo Universiteit Leiden.

nl en

Calefax & Het Nederlands Gebaren Koor

Het beroemde Calefax rietkwintet zal in een uniek optreden gebruik maken van hersenmetingen om te laten zien wat muziek met de hersenactiviteit kan doen!
Het Nederlands Gebaren Koor (NKG) sluit de dag af en geeft ons inzicht hoe mensen met gehoorproblemen muziek ervaren. Het koor gebaart liedjes zonder stem in het Nederlands, ondersteund met gebaren uit de Nederlandse Gebaren Taal (NGT). Uiteraard wel met muziek erbij.

CALEFAX

Calefax is een hechte formatie van vijf rietblazers die een grote passie delen. Al meer dan drie decennia houden ze in binnen- en buitenland een reputatie hoog op basis van virtuoos spel, briljante arrangmenten en frisse podium-presentaties. Ze gelden als de uitvinders van een nieuwe genre: het rietkwintet. Daamee inspireren zij jonge blazers die overal in de wereld in hun voetsporen treden.
Meer..

Het Nederlands Gebaren Koor

Het Nederlands Gebaren Koor (NGK) is een koor met ongeveer dertig leden die uit alle leden van het land komen. De meeste koorleden hebben een auditieve beperking. Zij gebaren liedjes zonder stem in het Nederlands, ondersteund met gebaren (NmG) met elementen uit de Nederlandse Gebaren Taal (NGT), uiteraard wel met muziek erbij.
Meer...

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie