Logo Universiteit Leiden.

nl en

Partners

Hardloopvereniging Currimus

De Leidse Universitaire Hardloopvereniging Currimus (L.U.H.V. Currimus) is een jonge studentenvereniging, opgericht in 2007, met het doel hardlopende studenten zowel sportieve als gezellige activiteiten te bieden. De vereniging is in haar bestaan constant doorgegroeid naar het huidige ledenaantal van 75 enthousiaste studenten met verscheidene achtergronden en sportieve ambities.

Universitair Sportcentrum

Het Universitair Sportcentrum (USC) heeft een uitgebreid sportaanbod. Je kunt kiezen uit meer dan 67 sporten en groepslessen. Zo zijn er ‘old school’ sporten als tennis, boksen en ballet, maar ook minder bekende sporten als hiphop, flamenco en riverdance.

Runnersworld Leiden

Runnersworld Leiden is sinds 1998 gevestigd op de Burgsteeg 7 in Leiden. Het vertrouwde adres voor alles wat met running te maken heeft. Er is een uitgebreide schoenen- en kledingcollectie van alle bekende merken, maar ook qua accessoires ben je er aan het goede adres. In een aparte setting qua dames en heren meten ze schoenen aan met hun gratis videoanalyse die ze op een loopbaan uitvoeren. Je bent van harte welkom!

ISN Leiden

Het International Student Network (ISN) maakt deel uit van het grotere Erasmus Student Network (ESN), één van de grootste interdisciplinaire studentenverenigingen in Europa, opgericht in 1989 om studentenuitwisseling te ondersteunen en  ontwikkelen.

ISN Leiden ondersteunt internationale studenten bij het nemen van sociale actie bij onderwerpen als gezondheid, milieu en inclusie, door middel van vrijwilligerswerk binnen haar internationale SocialErasmus-programma.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie