Logo Universiteit Leiden.

nl en

Contact

 • Frank Rensen Hoofdredacteur
 • Cynthia Peelen

  Hoi iedereen! Mijn naam is Cynthia en ik ben 22 jaar oud. Op het moment doe ik de master Biodiversity and Sustainability. Ik schrijf graag over verschillende biologische onderwerpen, maar ik ben ook geïnteresseerd in interdisciplinaire onderwerpen. Ik hou van lezen en van films, dus je zal zo nu en dan ook wel een film- of boekrecensie tegenkomen op deze website! Ik hoop dat jullie evenveel van het magazine zullen genieten als wij!
  Cheers! - Cynthia
   

 • Michiel de Groot

  Ik ben Michiel, een master student Evolutiebiologie, met een speciale interesse in ecologie en evolutie. Wetenschap is vaak ontzettend boeiend, maar soms kan het moeilijk zijn om dat enthousiasme uit te dragen aan een groter publiek (en wetenschappers van andere vakken). Tijd om dat op te lossen!

 • Marlise van der Veen

  Marlise is masterstudent natuurkunde, met een specialisatie in Bio- and Soft Matter Physics. Ze is geïnteresseerd in het raakvlak van natuurkunde en biologie en in de medische toepassingen van natuurkundige principes. Daarnaast heeft ze veel belangstelling voor de positie van vrouwen en andere minderheden binnen de wetenschappelijke wereld. Als Marlise niet bezig is met leren of schrijven over wetenschap, besteedt ze graag haar tijd aan lezen en dansen.

 • Lisa van Zuijlen

  Ik ben Lisa van Zuijlen, 21 jaar. Ik zit in het eerste jaar van de biologie master From Cells to Organisms. Ik heb interesse in vele gebieden, maar mariene biologie, celbiologie en duurzame ontwikkeling trekken het meeste mijn aandacht!

 • Iris Cornelissen

  Iris Cornelissen, ik ben een bachelor student van de studie life science and thechnology. Ik schrijf het liefst over genetische en epigenetische onderwerpen. Daarnaast vind ik onderzoek in nieuwe therapieën en bevindingen in ziektebeelden erg boeiend. Buiten mijn interesse over het menselijk lichaam vind ik het effect van klimaat verandering op micro-organisme en hoe we micro-organisme kunnen gebruiken om het milieu te verbeteren ook heel erg interessant.

 • Maarten Lubbers

  Hoi! Mijn naam is Maarten Lubbers en ik doe mijn Master’s in Molecular Genetics and Biotechnology aan de Universiteit Leiden. Mijn specifieke interesses zijn synthetische biologie, biodiversiteit en natuurlijke historie. Verder werk ik bij het Natuurhistorisch Museum Rotterdam als een Junior Honorary Curator en tourgids.

 • Benjamin Silk
 • Bart Grijmans
Deze website maakt gebruik van cookies.