Logo Universiteit Leiden.

nl en

Op zoek naar aanvulling surveillantenpool Den Haag

JobMotion, het interne detacheringbureau van de Universiteit Leiden is per direct op zoek naar aanvulling voor haar surveillantenpool voor locatie Den Haag.

De surveillantenpool bestaat uit medewerkers die binnenkort de AOW-leeftijd bereiken of al hebben bereikt en die het leuk vinden om af en toe te surveilleren bij de tentamens van de Universiteit Leiden.

Wij zoeken mensen woonachtig in Den Haag of directe omgeving, die het leuk vinden om te surveilleren tijdens tentamens. De twee hoofdlocaties zijn het Wijnhavengebouw aan de Turfmarkt en Opera Zalencentrum aan de Fruitweg. 

De surveillantenpool wordt met name ingezet voor het toezichthouden tijdens de tentamens van de Universiteit Leiden. Het aantal uren dat een surveillant per week werkt, is afhankelijk van de eigen beschikbaarheid en het aanbod aan tentamens. 

Lijkt het je leuk om een paar uurtjes per week onderdeel uit te maken van deze pool, of wil je meer informatie, stuur dan een e-mail naar onderstaand e-mailadres. Vermeld hierin je naam, contactgegevens en je geboortedatum. 

Contactpersoon: Kimberley van den Helder 
E-mailadres: post@jobmotion.leidenuniv.nl
Telefoonnummer: 071-527 5011 / b.g.g. 071-527 7279

Ben je zelf niet ge├»nteresseerd maar ken je iemand die mogelijk ge├»nteresseerd is, spread the news!  

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie