Universiteit Leiden

nl en

Docentprofessionalisering en onderwijsinnovatie hoger onderwijs

Inschrijving, annulering en certificaat

Voor medewerkers Universiteit Leiden en anderen

Medewerkers van de Universiteit Leiden

U kunt zich inschrijven voor trainingen via Self Service.

Als u klikt op de link ‘Self Service’ en inlogt, komt u in een volgend scherm. Daar ziet u aan de linkerkant de link naar ICLON-Opleidingen waarmee u een overzicht van het hele trainingsaanbod ziet en per training kunt inschrijven. De procedure spreekt redelijk voor zich, maar er is ook een handleiding beschikbaar op de Self Service pagina.

Uw inschrijving wordt vervolgens doorgestuurd naar uw leidinggevende. Het is belangrijk voor u te weten dat u pas ingeschreven bent voor een training als uw leidinggevende akkoord is gegaan!

NB: Als de trainingsdatum van uw voorkeur niet meer in het overzicht in Self Service voorkomt, dan betekent dit dat de training volgeboekt is. U kunt zich dan inschrijven voor diezelfde training op een andere datum. Als er geen andere data zijn, wilt u ons dan een e-mail sturen?  Zodra er voldoende belangstellenden zijn kunnen we een extra training plannen en wordt u geïnformeerd.

Anderen

U kunt zich inschrijven door het inschrijfformulier in te vullen, te ondertekenen en aan ons toe te sturen (dit mag via of mail of per post).

Annulering

Na bevestiging van uw inschrijving is annulering niet meer mogelijk, wel kunt u een collega uw plaats laten innemen. Voor de BKO-trainingen geldt dat u pas wordt ingeschreven als wij een garantstelling van betaling - een ingevuld formulier met handtekening - hebben ontvangen.

Bij trainingen voor medewerkers van de Universiteit Leiden die zonder kosten worden aangeboden geldt dat bij annulering binnen twee weken voor aanvang een bedrag van €75 in rekening wordt gebracht.

Certificaat

Bij volledige deelname aan een training ontvangt u een certificaat als bewijs van deelname. Wanneer u een substantieel deel van een training door persoonlijke omstandigheden moet missen, kijken we met u of er een manier is om het gemiste gedeelte te compenseren zodat u toch het certificaat kunt krijgen.

Contact

Vragen over de inhoud en de organisatie van de training kunt u stellen door te mailen naar cursusbureau-ho@iclon.leidenuniv.nl of te bellen naar 071 527 71 70.

Privacy

Voor cursisten van Hoger Onderwijs geldt de privacyverklaring cursisten en deelnemers ICLON.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie