Universiteit Leiden

nl en

Docentprofessionalisering en onderwijsinnovatie hoger onderwijs

Internationalisering in het onderwijs

De Universiteit Leiden vindt internationalisering belangrijk en streeft naar een echt internationale studentenpopulatie om het internationale karakter van de universiteit te versterken en de leerervaring voor alle studenten te internationaliseren.

Het realiseren van 'een internationaal klaslokaal' zorgt voor een internationale leerervaring voor alle studenten. Universitaire medewerkers uit binnen- en buitenland dragen bij aan dit doel.

Het ICLON heeft uitgebreide ervaring in het ondersteunen van faculteiten en personeel in het proces van internationalisering van het curriculum en het ontwikkelen van het internationale klaslokaal. Door middel van individuele ondersteuning, training van docenten, curriculumontwikkeling en projecten in het buitenland kunnen we kennis, inzichten en ervaring delen over dit snel groeiende aspect van het hoger onderwijs.

Voor meer informatie over de internationalisering van het onderwijs, de ondersteuning van personeel bij het onderwijs aan internationale studenten of in het buitenland, neemt u contact op met N. El Hani MSc.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.