Universiteit Leiden

nl en

Docentprofessionalisering en onderwijsinnovatie hoger onderwijs

Informatie in verband met de coronamaatregelen

Beste collega’s,
Zoals u van ons gewend bent staan wij ook nu klaar om u te helpen bij het vernieuwen en verbeteren van uw onderwijs. Al het onderwijs wordt momenteel, en wellicht voor langere tijd, online gegeven. Dat vraagt veel van studenten en docenten. Want hoe richt je een online les in, hoe betrek je je studenten, hoe leid je een discussie in breakout rooms? Op al deze vragen kan het ICLON u antwoord geven. Wij werken nauw samen met het Centre for Innovation om u te ondersteunen met antwoorden op uw technische en didactische vragen. Wij bieden bijvoorbeeld regelmatig webinars aan en ondersteunen docenten via de Remote Teaching Support pagina
 
Voor het direct stellen van didactische vragen over uw onderwijs, kunt u Daan Romein benaderen per mail (d.m.romein@iclon.leidenuniv.nl) of contact zoeken via MS Teams.  

Team Docentprofessionalisering en onderwijsinnovatie

Het team Docentprofessionalisering en onderwijsinnovatie hoger ondewijs ondersteunt en adviseert de Universiteit Leiden en andere hoger onderwijs instellingen bij het realiseren van een hoge kwaliteit van onderwijs. Dat doen we door het inzetten van onderwijskundige expertise en door resultaatgericht met onze opdrachtgevers samen te werken.

Thema’s waarvoor u bij dit team terecht kunt:

Onderwijsvisie Learning@LeidenUniversity

De afdeling Hoger Onderwijs ondersteunt de universiteit en de faculteiten bij het implementeren van de universitaire onderwijsvisie. Voorbeelden van deze ondersteuning zijn het afstemmen van de inhoud van de didactische modules op de onderwijsvisie en het uitvoeren van onderwijsevaluaties in het kader van de monitoring van de implementatie van de onderwijsvisie.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.