Logo Universiteit Leiden.

nl en

Schets van live najaarscollege 2020

Hoe stelt de organisatie van HOVO zich de live colleges najaar 2020 voor?

Omdat er minder colleges zijn, heeft de organisatie van HOVO de tijd aanwezig te zijn bij de bijeenkomsten. De verschillende gebouwen en zalen waar HOVO gebruik van maakt, zijn voorbereid op de 1,5 meter regels: de bewegwijzering is duidelijk aangegeven, de stoelen zijn gemarkeerd en de desinfecterende gel staat klaar. 

Als gewoonlijk bij HOVO zal er een pauze zijn wanneer u twee college-uren na elkaar krijgt. Er is dan geen koffie of thee. U kunt dan gebruik maken van de toiletten. Tijdens het college is dat lastig omdat u dan tussen de rijen stoelen door moet lopen terwijl er mensen zitten. Probeert u dat dus te vermijden. 

In het RMO kunt u van te voren of na afloop iets bestellen bij de restauratie. Of er in de pauze ook voldoende tijd daarvoor is, is niet zeker. Overigens hoeft u voor het RMO niet te reserveren: dat verzorgt HOVO voor u.

In de collegezaal zal een camera opgesteld staan. De opname die daarmee gemaakt wordt geeft eigenlijk alleen de docent weer. Alle deelnemers van de collegereeks (live én digitaal) krijgen een paar dagen tot een week na het college een link toegestuurd naar de opname.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.