Logo Universiteit Leiden.

nl en

Schets van een najaarscollege 2020

Hoe stelt de organisatie van HOVO zich de colleges najaar 2020 voor?

Omdat er minder colleges zijn, heeft de organisatie van HOVO de tijd aanwezig te zijn bij de bijeenkomsten. De verschillende gebouwen en zalen waar HOVO gebruik van maakt, zijn voorbereid op de 1,5 meter regels: de bewegwijzering is duidelijk aangegeven, de stoelen zijn gemarkeerd en de desinfecterende gel staat klaar. 

Als gewoonlijk bij HOVO zal er een pauze zijn wanneer u twee college-uren na elkaar krijgt. Er is dan geen koffie of thee. U kunt in de pauze gebruik maken van de toiletten. En de zaal wordt in die tijd gelucht.

In het RMO kunt u van te voren of na afloop iets bestellen bij de restauratie. In de pauze is nauwelijks genoeg tijd voor. In het CHDR en Theater Ins Blau is geen voorziening voor koffie op de tijden dat HOVO gebruik kan maken van de conferentiezaal.

Overigens hoeft u voor het RMO niet te reserveren: dat verzorgt HOVO voor u.

In de collegezaal zal een camera opgesteld staan. De opname die daarmee gemaakt wordt geeft eigenlijk alleen de docent weer. Alle deelnemers van de collegereeks (live én digitaal) krijgen een paar dagen tot een week na het college een link toegestuurd naar de opname. De opnames staan op Brightspace en blijven een maand lang toegankelijk. Net als het materiaal dat u wordt aangereikt voor de studie thuis.

Een van de collegereeksen heeft de vorm van een webinar dat real time online kan worden bijgewoond. (Op het grensvlak van mythe en geschiedenis) De digitale bestanden daarvan blijven nog nog een aantal weken beschikbaar voor wie zich heeft aangemeld.

U kunt bij alle colleges vragen stellen aan de docent via mail of chat Of in persoon natuurlijk, wanneer u een van de aanwezigen in de zaal bent.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.