Logo Universiteit Leiden.

Corona-regels

Het onderwijs aan de universiteit, waar HOVO deel van uit maakt, kan min of meer ongestoord voortgang vinden. Wel is er een mondkapjes plicht.

De universiteit houdt de regels rond corona en de toepassing daarvan in het universitair onderwijs bij het dossier corona. HOVO maakt deel uit van het universitair onderwijs en volgt dus deze regels.

Dossier corona.

Koffie en thee

Omdat de horeca aan de universiteit gewoon onder de regels van de horeca valt, zijn deze voorzieningen gesloten. HOVO leverde voor corona koffie aan de zaal in de pauze van een college, maar dat ligt met een gesloten horeca en een strikte mondkapjesplicht niet in de rede. Wij denken dat het het beste is wanneer de deelnemers eventuele koffie, thee of anderszins meenemen van huis. Voor wie dat wil, is koffie aan de automaten verkrijgbaar. Maar mogen we u daarbij extra vragen op de regels van afstand te letten?