Logo Universiteit Leiden.

nl en

Online colleges voorjaar 2024

Is Leiden u te ver weg, of volgt u colleges liever van huis uit? HOVO biedt ook online colleges.

Zwarte gaten: livestream en opnames

De colleges over zwarte gaten trekken zoveel deelnemers dat HOVO de deelnemers kan aanbieden de colleges op te nemen. Dat betekent dat er een livestream is, en dat de opnames die van achter uit de zaal worden gemaakt worden opgeslagen en via Brightspace te zien zijn. 

Wie de colleges via livestream volgt kan niet live reageren en vragen stellen. Het is wel mogelijk via HOVO een mail aan de docenten te schrijven met een vraag of opmerking.

De opnames blijven zichtbaar tot 1 juli 2024.

>Informatie en inschrijven

Geschiedenis van Cyprus via Zoom

Patrick Gouw geeft een collegereeks op woensdagen over de geschiedenis van Cyprus. U kunt deze colleges volgen in de collegezaal in Leiden. Patrick Gouw zal ze echter ook op donderdagen geven via Zoom. Wie voor de colleges in de zaal is aangemeld, kan de colleges ook via Zoom volgen. Andersom is dat niet mogelijk omdat het aantal zitplaatsen in de collegezaal beperkt is.

Er worden opnames die van de Zoomsessies gemaakt. Deze kunnen alle Cyprus-deelnemers op hun eigen tijd gaan bekijken via Brightspace. Dat geldt dus voor 'live-' net als voor Zoom-deelnemers.

Meer informatie en inschrijven

Reis om de wereld: van Amerika tot Japan

Kathleen Nieuwenhuisen neemt u mee over de wereld, de wereld van kunst. Ze leidt u rond in E.U.R. de stad die Mussolini bouwde (zie de afbeelding), over het Japanse kunsteiland Naoshima, door de prestigieuze Pierpont Morgan Library & Museum in New York. U in uw leunstoel, uw docent op de tablet of op de laptop.

Colleges via opnames van de Zoomsessies van begin dit voorjaar:

Meer informatie en inschrijven

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.