Universiteit Leiden

nl en

Leiden Leadership Programme

Praktijkopdracht

Het centrale onderdeel in het tweede semester van het Leiden Leadership Programme is de praktijkopdracht, waar je in multidisciplinaire teams van 4 à 5 studenten een opdracht uitvoert binnen een bedrijf of organisatie.

De praktijkopdrachten zijn gebaseerd op feitelijke vraagstukken binnen onze diverse partnerorganisaties. De professionals uit deze bedrijven zijn erg geïnteresseerd in de nieuwe invalshoek die jonge, talentvolle studenten te bieden hebben. Elk team wordt vanuit de universiteit begeleid door een docentcoach en vanuit het bedrijf door een contactpersoon.

Samenwerking met bedrijven

Voor dit programma werkt de Universiteit Leiden nauw samen met een aantal zeer verschillende instellingen en bedrijven. In de eerste maanden van het programma maken de studenten kennis met deze partners, waarna de praktijkopdracht in studententeams bij een van deze organisaties wordt uitgevoerd. Ervaringsdeskundigen uit de organisaties hebben bij zowel de praktijk(opdrachten) als het onderwijs over leiderschap een belangrijke inbreng.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.