Universiteit Leiden

nl en

Honours College en Classes

Honours Community

De Honours Academy organiseert jaarlijks diverse sociale en inhoudelijke activiteiten voor alle honoursstudenten. Daarnaast kunnen studenten zich aansluiten bij de Leiden Honours Community (LHC), de studievereniging voor het honoursonderwijs in Leiden.

Honoursstudenten zijn automatisch onderdeel van de Honours Community: van Pre-University tot Leiden Leadership Programme. Dit is een netwerk van inspirerende docenten en gelijkgestemde studenten, waar ook alumni de rest van hun leven plezier van kunnen hebben. Meer over de Honours Community is te lezen op de website van de Honours Academy.

Stichting Leiden Honours Community

De Stichting Leiden Honours Community (SLHC) is een netwerk van en voor honoursstudenten die studeren aan de Universiteit Leiden. Leden van de SLHC kunnen deelnemen aan de activiteiten van de vereniging zoals workshops, sociale evenementen en de jaarlijkse studiereis.

Honoursstudenten kunnen ook actief worden in de commissies van de stichting. Op die manier doen studenten ervaring op in het organiseren van activiteiten en het samenwerken met andere gemotiveerde studenten. Meer informatie over de Stichting Leiden Honours Community is te vinden op hun website.

JHV Themis

JHV Themis is de studievereniging voor studenten van het honourstraject Law. De vereniging wil het contact tussen studenten van dit traject stimuleren en hen ondersteunen bij de oriëntatie op de arbeidsmarkt. De vereniging organiseert lezingen en werkt samen met bedrijven, waarmee de leden de kans hebben om zich verder te verdieping in juridische onderwerpen. Meer informatie over JHV Themis is te vinden op www.jhvthemis.nl.

JHV Themis is op dit moment de enige studievereniging die zich richt op studenten van één van onze trajecten.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.