Universiteit Leiden

nl en

Centre for Professional Learning

Leiden Certified Public Manager® Program

Het Centre for Professional Learning van de Universiteit Leiden heeft de exclusieve licentie in Europa verworven van het van oorsprong Amerikaanse Certified Public Manager® Program.

‘From my own experience, I can tell: public leadership matters, really makes the difference. Therefore it is vital to invest in leadership development. Especially now, in these times of uncertainty and global challenges. With the Leiden Certified Public Manager Program we offer a new approach, based on a proven US concept, unique in a European context.’ (Jaap de Hoop Scheffer, former Secretary General NATO and Ambassador Leiden CPM Program at Leiden University)

Download de brochure 

Het programma helpt managers binnen de publieke sector om hun prestaties te verbeteren door middel van persoonlijke leiderschapsontwikkeling, het opbouwen van strategische netwerken in Europa en in de VS en het samen met Europese collega’s werken aan innovatieve oplossingen.

Het CPM programma creëert een platform voor leiderschap in tijden van verandering en richt zich op het vergroten van de impact van leiderschap, nu en met het oog op de toekomst. Het programma brengt ervaren en ambitieuze managers nieuwe manieren van denken en doen.

Het programma biedt een combinatie van intensieve modules op verschillende locaties in Europa, verrijking op maat in de vorm van online kennis- en verdiepingscolleges en on the job begeleiding bij opdrachten tijdens het werk. Het programma is ontworpen voor en wordt gegeven door vooraanstaande Europese partners.

Voor wie? Het programma is gericht op ambitieuze managers in de publieke sector, met minimaal tien jaar management ervaring. Ervaren professionals, die zich verder willen ontwikkelen, in het licht van de dagelijkse uitdagingen en in antwoord op de vraagstukken, die leiderschap in complexiteit met zich meebrengen.

In januari 2019 start de tweede editie. Lees meer.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie