Academy of Creative and Performing Arts (ACPA)

PRE-Class Design (Plastic Fantastic)

Van een goedkoop materiaal dat in alle mogelijke vormen en kleuren te produceren is tot afval dat onze leefomgeving ernstig vervuilt. Kunnen ontwerpers bijdragen aan duurzame oplossingen voor het afvalprobleem of zelfs een alternatief bieden voor het materiaal zelf?

The Future is Now

In deze cursus, die gegeven wordt aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten te Den Haag, leer je van alles over het vak van productontwerper en hoe dat er in de praktijk kan uitzien. Je doet dat door je te verdiepen in een hedendaags thema ’het gebruik van plastic’ dat om nieuwe oplossingen vraagt.

Wil je meer weten over deze PRE-Class? Op deze pagina vind je een uitgebreid overzicht!

PRE-Classes

De Pre-University Classes (PRE- Classes) zijn speciaal ontwikkeld voor die leerlingen die behoefte hebben aan een wetenschappelijke uitdaging naast hun vwo-opleiding en al willen ervaren wat het betekent om student te zijn. ACPA verzorgt in 2019/2020 de PRE-Class- Design (Plastic Fantastic) en PRE-Class Practicum Musicae. Voor meer informatie: mail naar acpa@hum.leidenuniv.nl.