Universiteit Leiden Universiteit Leiden

Nederlands English
Dossier

Project Wijnhaven Den Haag

De meest gestelde vragen over de verhuizing naar Wijnhaven en Schouwburgstraat., Project 2511. Dit item wordt regelmatig bijgewerkt.

 1. Waar kom ik te zitten als medewerker?
  Het zogenaamde landingsplan wordt spoedig bekendgemaakt.
   
 2. Hoe ziet mijn kamer er straks uit?
  Iedere medewerker met een aanstelling van 0,6 fte of meer krijgt ongeveer negen vierkante meter met bureau, stoel, computer, ladeblok, kast en prullenbak tot zijn of haar beschikking. In sommige gevallen is ook sprake van een vergadertafel met vier stoelen. Een deel van het meubilair wordt nieuw geleverd, de rest wordt hergebruikt.
   
 3. Waar komen de studieverenigingen te zitten?
  De studieverenigingen B.I.L., Basis en de nieuw op te richten vereniging van ISGA komen in een apart paviljoen op de begane grond met elk een eigen ontvangstruimte en meerdere werkplekken. Voor het paviljoen wordt een terras gerealiseerd als trefpunt voor studenten.
   
 4. Wat gebeurt er straks met afval?
  Het UFB besteedt de afvalverwerking aan. In het Wijnhavencomplex wordt het afval straks waarschijnlijk gescheiden ingezameld.
   
 5. Waar en hoe komen mijn gasten binnen?
  Zoals nu op de Schouwburgstraat het geval is. Door de draaideur, vervolgens kunnen zij zich melden bij de receptie. De receptie zal contact opnemen met jou, je kunt je gast ophalen. Er zullen geen speciale toegangskaartjes oid nodig zijn, zoals nu op Kantoren Stichthage.
   
 6. Welke cateringfaciliteiten krijgt de Schouwburgstraat?
  De catering zal blijven zoals nu, maar wellicht met aangepaste openingstijden.

 

Staat jouw vraag er niet bij? Mail naar verhuizing@fgga.leidenuniv.nl.