Universiteit Leiden

nl en
Dossier

Waarom meedoen aan Studenten als Partners?

Meedoen aan Studenten als Partners geeft jou een unieke kans om niet alleen de learning experience voor jezelf te verbeteren, maar voor de hele universiteit. Je doet je eigen onderzoek, in een team van twee a drie studenten, daarna test je de bevindingen in de praktijk.

Voordelen

In het proces werk je samen met universitaire medewerkers, maar als student blijf jij de initiatiefnemer en de kartrekker. Je krijgt dus veel ruimte voor je eigen idee en je wordt serieus genomen.

Bij Action Research, de onderzoeksmethode die bij het project hoort, is het voortdurend bijschaven en aanpassen van je plannen en idee, inherent aan het onderzoek. Daardoor is er ook veel ruimte voor trial and error in je project.

Maar er is meer:

• Je eigen learning experience verbeteren
• Training in Action Research
• Mogelijke publicatie
• Je netwerk vergroten
• Vergoeding: Financieel of ECTS

Na je onderzoek ga je als student-consultant aan de slag en schrijf je een aanbeveling aan de faculteit op basis van jouw bevindingen. 

Reden genoeg om mee te doen! Hoe dat in zijn werk gaat, lees je hier.

"This is the first time in university where we were allowed to fail, and start again after finding issues. This is an incredible experience, as with exams/essays this is not possible." - StAP-student

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.