Universiteit Leiden

nl en
Dossier

Waarom meedoen aan Studenten als Partners?

Meedoen aan Studenten als Partners geeft jou een unieke kans om niet alleen de student experience voor jezelf te verbeteren, maar die voor de hele universiteit. Je doet je eigen onderzoek, eventueel samen met 1 of 2 andere studenten en daarna test je de bevindingen in de praktijk.

Verander de universiteit, leer nieuwe praktische- en onderzoeksvaardigheden

Meedoen aan Studenten als Partners geeft jou een unieke kans om niet alleen de learning experience voor jezelf te verbeteren, maar voor de hele universiteit. Je doet je eigen onderzoek, in een team van twee a drie studenten, daarna test je de bevindingen in de praktijk.

In het proces werk je samen met universitaire medewerkers, maar als student blijf jij de initiatiefnemer en de kartrekker. Je krijgt dus veel ruimte voor je eigen idee en je wordt serieus genomen.

Bij Action Research, de onderzoeksmethode die bij het project hoort, is het voortdurend bijschaven en aanpassen van je plannen en idee, inherent aan het onderzoek. Daardoor is er ook veel ruimte voor trial and error in je project.

Naast training in Action Research ontwikkel je met Studenten als Partners ook een hoop nieuwe vaardigheden. Je leert beter presenteren en je vergroot je netwerk. Verder leer je je eigen onderzoek te ontwerpen, schrijf je een beleidsaanbeveling en krijg je de kans je werk te publiceren in een internationaal tijdschrift. 

Reden genoeg om mee te doen! Hoe dat in zijn werk gaat, lees je hier.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie