Universiteit Leiden

nl en
Dossier

Hoe kan je meedoen?

Als je op deze pagina hebt geklikt dan heb je daar waarschijnlijk een van de volgende redenen voor: je hebt een goed idee, je ziet een probleem dat je wil aanpakken of je wil graag bijdragen aan het verbeteren van je eigen learning experience, maar je weet nog niet hoe of wat je precies wil doen.

Vanaf september is het mogelijk om je in te schrijven voor de volgende ronde van Studenten als Partners, die naar alle waarschijnlijkheid in oktober zal starten. De deadline voor de inschrijving wordt nog bekend gemaakt. Momenteel zijn we bezig met de pilotfase van Studenten als Partners.

Heb je op dit moment een concreet idee?

Fantastisch! Je kunt je aanmelden vanaf 26 augustus 2019 voor de komende ronde van Studenten als Partners!

Als je dit leest voor die datum kan je het beste
een mailtje sturen naar Studenten als Partners. Wij voorzien jouw projectidee dan van feedback, die je vervolgens kan gebruiken voor je aanmelding in augustus. Beschrijf in je mailtje het volgende:

  • Wat het probleem is waar je tegenaan bent gelopen
  • Wat je wil onderzoeken
  • Wat mogelijke manieren zijn om dit probleem op te lossen (de interventie) (let op: we vragen bewust naar meervoud, voor meer info zie Action Research)
  • Of je samenwerkt met andere studenten (we raden aan om samen te werken)
  • Of je al weet welke belanghebbende universitaire medewerkers je wil betrekken bij je project
  • Hoeveel tijd je verwacht nodig te hebben om het project uit te voeren
  • Bij welke van de acht ambities van de onderwijsvisie jouw project aansluit

Is je idee nog niet concreet?

En kan je bovenstaande vragen nog niet helemaal beantwoorden? Dan is het toch nuttig om een mail te sturen. Wij kunnen je dan namelijk alsnog feedback geven op je idee en je waar nodig verder op weg helpen. 

Wil je op de hoogte worden gehouden van Studenten als Partners, stuur dan een mailtje naar visionteachingandlearning@bb.leidenuniv.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie