Universiteit Leiden

nl en
Dossier

Hoe kan je meedoen?

Als je op deze pagina hebt geklikt dan heb je daar waarschijnlijk een van de volgende redenen voor: je hebt een goed idee, je ziet een probleem dat je wil aanpakken of je wil graag bijdragen aan het verbeteren van je eigen student experience, maar je weet nog niet hoe of wat je precies wil doen.

Momenteel zijn we bezig met de organisatie van een pilotfase met een maximum van vier projecten van Studenten als Partners. In september 2019 start er een nieuwe ronde, waar ruimte is voor minstens zeven projecten.

Heb je op dit moment een concreet idee?

Fantastisch! Stuur een mailtje naar Studenten als Partners waarin je beschrijft:

  • Wat het probleem is waar je tegenaan bent gelopen
  • Hoe je van plan bent om dit op te lossen
  • Of je samenwerkt met andere studenten (we raden aan met niet meer dan drie personen samen te werken)
  • Of je al weet welke belanghebbende universitaire medewerkers je wil betrekken bij je project
  • Hoeveel tijd je verwacht nodig te hebben om het project uit te voeren.

Is je idee nog niet concreet?

En kan je bovenstaande vragen nog niet helemaal beantwoorden? Dan is het toch nuttig om een mail te sturen. Wij kunnen je namelijk feedback geven op je idee en je verder op weg helpen.

Inspiratiesessies

In de tweede helft van dit semester zullen we enkele inspiratiesessies organiseren voor de septemberronde van Studenten als Partners projecten. Daar hoor je meer over StAP en kan je in gesprek met anderen ideeën opdoen voor een eigen project.

De data voor deze sessies zijn nog niet bekend. Wil je op de hoogte worden gehouden van komende evenementen, stuur dan een mailtje naar visionteachingandlearning@bb.leidenuniv.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie