Universiteit Leiden

nl en
Dossier

Praat online mee

Wil jij meedenken over de toekomst van de Universiteit Leiden? Over ons onderwijs, onderzoek en de organisatie? Meld je dan aan voor een of meerdere online themabijeenkomsten op 25 en 28 juni en ga in gesprek met andere medewerkers en studenten.

In mei deelden honderden medewerkers en studenten via online dialoogsessies hun mening en ideeën over verschillende thema’s voor het Strategisch Plan. De uitkomsten hiervan gaan naar de werkgroepen en projectteams die de adviezen voorbereiden voor het Strategisch Plan.

Volgende stap: online themabijeenkomsten

 Voor een volgende verdiepende stap organiseren we online themabijeenkomsten voor studenten en medewerkers. Deze interactieve sessies zijn met de werkgroepen en projectteams die aan de adviezen werken. Zo zijn de lijntjes kort: zij nemen de uitkomsten van de dialoogsessies mee naar de bijeenkomsten en kunnen vervolgens de input van die sessies direct verwerken in hun adviezen.

Iedere bijeenkomst start met een plenair gedeelte, waarna de groep zich opsplitst voor deelsessies over verschillende onderwerpen. Bij aanmelding voor een bijeenkomst kun je je voorkeuren voor een deelsessie aangeven. Onder meer deze onderwerpen staan op het gespreksmenu:

  • studentenwelzijn
  • duurzaamheid in het curriculum
  • samenwerking met maatschappelijke partners
  • leiderschap

Meld je aan voor een of meerdere bijeenkomsten

 

Onderwijs van de toekomst

Vrijdag 25 juni 10:00-12:00 uur

Onderzoek van de toekomst

Vrijdag 25 juni 15:00-17:00 uur

Organisatie van de toekomst

Maandag 28 juni 15:00-17:00 uur

Naar het aanmeldformulier

Voertaal  

Deze bijeenkomsten zijn in het Nederlands, maar Engelssprekenden zijn uiteraard van harte welkom om aan te schuiven en in het Engels mee te praten.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.