Dossier

Healthy University “Time to Recharge” Week

Van 25 t/m 29 oktober is het Healthy University Week bij de Universiteit Leiden en het LUMC. Een week vol activiteiten om onze medewerkers fysiek en mentaal fit te houden. Doe mee met onze dagelijkse online energizers, volg een lunchlezing of schrijf je in voor een van onze workshops.

Voel jij je aan het eind van de dag vaak uitgeput en vind je het lastig om te bepalen welke gezonde gewoontes jou een snelle energieboost kunnen geven? Heb je weleens te lang gewerkt zonder pauze te nemen? We hebben het allemaal weleens meegemaakt. Hoewel algemeen wordt erkend dat pauzes belangrijk zijn en dat je een goede balans tussen werk en privé moet nastreven, belemmert de druk om productief te zijn vaak onze plannen om ons op te laden en dus wat tijd voor onszelf te nemen. Tijdens de Healthy University “Time to recharge” Week 2021 willen we benadrukken hoe belangrijk het is om tijd te nemen om op te laden, willen we je perspectief veranderen over wat het precies betekent om op te laden en je vaardigheden aan leren die passen bij jouw individuele behoeften. Onthoud dat iedereen wel eens een pauze nodig heeft. Tijd nemen om uit te rusten en jezelf op te laden is geen verspilde tijd. Recharge! Kies waar jij energie van krijgt!

Klik op het rooster om je in te schrijven!

Voor meer inhoudelijke informatie over de sessies klik hier.