Universiteit Leiden

nl en
Dossier

Aanvullende informatie

Persoonlijke en professionele ontwikkeling

Tijd of behoefte om aan je persoonlijke of professionele ontwikkeling te werken? Volg gratis en online een training op het gebied van persoonlijke groei en ontwikkeling bij New Heroes. Hier vind je een groot aanbod van trainingen op het gebied van o.a. vitaliteit, grenzen stellen, geluk en stress. Je kunt direct met de training starten. Inloggen op de website van New Heroes doe je met je eigen ULCN-account en kan thuis of op het werk. Na het afronden van je leerreis ontvang je een certificaat.

Corona proof activiteiten

 

VVV-wandelroutes

Laten we gaan wandelen, zullen we? De kans is groot dat, waar jij je in Nederland ook bevindt, er een VVV-wandelroute om de hoek van jouw huis is. Deze routes variëren van wandelingen door natuurgebieden tot binnensteden door heel Nederland. Kijk eens op de website en zoek de route die het beste past bij jouw wensen en behoeften.

Den Haag en Leiden

Deze twee prachtige steden bevatten vele verborgen schatten en nieuwe plekken die jij kunt ontdekken! Wist je dat Den Haag een breed scala aan buitensportactiviteiten biedt, waarvan er vele dicht bij de zee liggen? Bekijk wat er bij jou in de buurt beschikbaar is. Houd je meer van fietsen? Dan zijn deze routes wellicht meer interessant voor jou.

Woon je in of rond de stad Leiden en wil je deze stad beter leren kennen? Er zijn talloze mogelijkheden tot (historische) stadswandelingen. Bekijk hier het aanbod.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.