Universiteit Leiden

nl en
Dossier

Healthy University- Let's Walk Week 2021

Hoe blijf je fit in uitdagende tijden? Hoe draagt beweging bij aan je fysieke en mentale gezondheid? Daar willen we op in spelen tijdens de eerste Healthy University- Let's Walk Week 2021, die van 1 tot 5 maart 2021 plaatsvindt! Door de coronamaatregelen zal de Healthy University- Let's Walk Week 2021 dit jaar eveneens online gaan plaatsvinden, maar dat weerhield Healthy University Leiden er niet van om een programma neer te zetten met  interessante inspiratiessies, office work-outs en sportlessen. En heb je zin in een extra uitdaging? Doe dan nu mee met onze wandelcompetitie in de Ommetje app! Daag van 1 maart tot 30 april je collega’s uit om zo veel mogelijk ommetjes te maken en win individueel of als faculteit of afdeling samen mooie prijzen. Doe mee!

1

Hoe blijf je gezond en gelukkig tijdens het (thuis)werken? Meer kennis opdoen over gezond eten, voldoende beweging en hoe je in balans kunt blijven? Altijd al eens willen uit proberen of yoga of pilates iets voor jou is? Check dan nu ons programma. We bieden tijdens de Healthy University- Let's Walk Week 2021 week een online aanbod van  interessante inspiratiesessies, live office work-outs en trainingen in samenwerking met het USC. Alles gratis toegankelijk voor alle medewerkers van de Universiteit Leiden en het LUMC. Zie hier het aanbod en de registratie formulieren, maar wees er snel bij, want vol = vol.

De Universiteit Leiden en het LUMC profileren zich als een Healthy University en streven naar een leeromgeving en organisatiecultuur die de gezondheid en het welzijn van studenten en medewerkers stimuleert en duurzaamheid bevordert. Dit doen we onder andere door voor onze medewerkers tijdens de jaarlijkse Healthy University Week te organiseren, maar dit jaar organiseren we ook een Healthy University- Let's Walk Week 2021.. Daarnaast hebben we ook een vast aanbod van handige tips en tricks voor een gezonde leefstijl gebundeld in ons online HU@Home dossier. Vergeet ook daar geen kijkje te nemen!

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.