Universiteit Leiden

nl en
Dossier

Healthy University Week 2020

Hoe blijf je mentaal en fysiek fit in uitdagende tijden? Dat is het thema van de Healthy University Week 2020, die van 26 tot 30 oktober plaatsvindt! Door de coronamaatregelen zal de Healthy University Week dit jaar online gaan plaatsvinden, maar dat weerhield Healthy University Leiden er niet van om een programma neer te zetten vol interactieve workshops, trainingen en inspirerende lunch lezingen van motiverende sprekers. 

 

Deze video kan niet worden getoond omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

Verlaat onze website om deze video te bekijken.

Hoe blijf je gezond en gelukkig tijdens het (thuis)werken? Meer kennis opdoen over gezond eten, voldoende slaap en de effecten van stress? Altijd al eens power yoga willen proberen? Check dan nu ons programma. We bieden tijdens de Healthy University Week een breed online aanbod van interactieve workshops over fysieke en mentale gezondheid, live trainingen in samenwerking  met het USC en inspirerende lunchlezingen van o.a. Pierre Wind, Nienke Wijnants, Kiki Vreeling en Andrea Evers. Alles gratis toegankelijk voor alle medewerkers van de Universiteit Leiden en het LUMC. Zie hier het aanbod en de registratie formulieren, maar wees er snel bij, want vol = vol. 

De Universiteit Leiden en het LUMC profileren zich als een Healthy University en streven naar een leeromgeving en organisatiecultuur die de gezondheid en het welzijn van studenten en medewerkers stimuleert en duurzaamheid bevordert. Dit doen we onder andere door voor onze medewerkers deze jaarlijkse Healthy University Week te organiseren, maar daarnaast hebben we ook een vast aanbod van handige tips en tricks voor een gezonde leefstijl gebundeld in ons online HU@Home dossier. Vergeet ook daar geen kijkje te nemen! 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.