Universiteit Leiden

nl en
Dossier

Activiteiten

Naast de jaarlijks terugkerende Healthy University Week is er een doorlopen aanbod van workshops en lezingen over vitaliteit.

Healthy University Week

Healthy University Leiden organiseert elk jaar in oktober samen met de faculteiten een Healthy University Week. In deze week kunnen medewerkers en studenten deelnemen aan workshops, lezingen en demonstraties over fysieke en mentale gezondheid. Zo zijn er workshops mindfulness, lezingen over gezond eten en krijg je tips  om stress te verlagen. De activiteiten zijn universiteitsbreed en deelname is gratis. Het programma verschijnt enkele weken van te voren op de website.

Het hele jaar door

Naast de mogelijkheden die het Universitair Sportcentrum in Leiden en Den Haag en bewegen@work bieden om aan je fysieke gezondheid te werken, organiseert Healthy University door het jaar heen gratis workshops en lezingen over gezondheid voor werknemers en studenten. Hou deze website in de gaten voor de data.

Direct aan de slag

Wil je gelijk aan de gang om mentaal en fysiek fitter te worden? Bekijk dan de tips voor een gezondere leefstijl onder Healthy University @Home.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.